Aktuální vydání WHAT

73   

Noviny WHAT jsou tu proto, aby vás čtení (zase) bavilo. Nezastaví se před ničím. Dobře píšou o všem, co je inspirativní, neokoukané a není povrchní. Na jaké rubriky se můžete těšit?

LOVE PLANET

BEAUTY

CHTĚJTE VÍC!

Datum vydání: 28. 8. 2024
Vydavatel: What 73 s. r. o.

Není skladem

Kategorie:

V aktuálním čísle najdete:

Cover star: Ema Müller

Je známé příjmení skutečně vstupenkou k lepším zítřkům, nebo je spíše přítěží, která vás nutí neustále dokazovat, že na úspěch máte právo především pro to, kdo jste, co děláte a sdílíte se světem? Jaké to je veřejně komunikovat o svých pocitech a prožitcích s otevřeností, na jakou nejsme v našich končinách dosud zvyklí? Nejen o tom jsme si povídali s bohyní a influencerkou Emou Müller (30), dcerou známého slovenského zpěváka Richarda Müllera a moderátorky Soni Müllerové.

ADHD rodu ženského

Zlobivý kluk nebo rozmazlený fracek, kterému rodiče raději nechají předepsat prášky, než aby mu dali pár pohlavků. Tak nahlížela většinová společnost až donedávna na nositele ADHD. Teprve poslední dobou vstupuje do veřejného povědomí fakt, že ADHD mohou trpět i dospělé ženy.

Putování za pražským vínem

Co takhle ochutnat pražské víno? Věděli byste, kam na něj zajít? Hlavní město se pyšní raritou, o které dokonce ani spousta Pražanů neví – jeho historickým centrem prorůstají vinice, které tu byly už za Přemyslovců nebo Karla IV.

Léčivé milování

Jen málokterá oblast našich životů je obestřena tolika klišé, předsudky, strachy a naučenými vzorci. Jen málokde cítíme tolik studu, tlaku na výkon i nevyřčeného přesvědčení, že jsme možná v něčem horší než ti ostatní, kteří to určitě dělají lépe, častěji a s intezivnějšími prožitky. Opravdu?

Kouzlo radikální upřímnosti

Zkuste si představit, že od tohoto okamžiku budete svému partnerovi, kolegům a nadřízeným v práci, rodičům, přátelům i dětem říkat jen čistou a úplnou pravdu. Bojíte se, že do pár týdnů skončíte opuštění a nezaměstnaní? Možná by vás výsledek takového experimentu překvapil.

Nebinární je nová černá

Stále častěji se setkáváme s kolekcemi, které nerozdělují žádný artikl, barvu, potisk nebo vzor na dvě pohlaví. Velmi zjednodušeně řečeno: modrá už není vyhrazena jen pro chlapce a růžová není jen pro dívky. Každý může nosit jakýkoli produkt a stylizovat ho podle svých představ bez rozlišování na základě binárních norem.

... a mnohem více na 56 stranách!


První lifestylové noviny v Česku a na Slovensku. 100% zdravý a pozitivní obsah pro lidi, kteří chtějí přemýšlet nad rámec svých možností.

2024 © Whatnews.cz – Všechna práva vyhrazena